Over ons

BoekenVips is een luchtige podcast boordevol boekentips van een Bekende Boekenlezer, een actuele auteur en een belezen boekhandelaar.

Elke twee weken verschijnt op donderdag een nieuwe podcastaflevering. Daarna heb je twee weken om alle genoemde boeken te lezen 😉 en dan zijn we weer terug, met nieuwe boekentips van nieuwe gasten.

Je Podcasthost en initiatiefnemer is Marc Barteling, oprichter van Whyilovethisbook en Book&Club.

 

BoekenVips is de nieuwste dochter van Why I Love This Book (en een zusje van Book&Club)

Why I Love This Book is een website & Youtube channel boordevol bijzondere boekentips. In video’s van één minuut vertellen lezers & schrijvers met passie waarom dat éne boek zo bijzonder voor hen is. Whyilovethisbook.com bestaat al meer dan 10 jaar en bevat meer dan 1500 boekentip video’s.

Book&Club is een online platform met pittige discussie-video’s, gemaakt met de auteurs van een aantal zorgvuldig geselecteerde boeken. De video’s brengen de auteur bij je leesclub of klas ‘aan tafel’ en bieden verdieping, verrijking en structuur voor je boekbespreking.

Why I Love This Book en Book&Club zijn, net als BoekenVips, initiatieven van Marc Barteling.

BoekenVips vaart, net als Whyilovethisbook en Book&Club, onder de vaandels van The Fountainhead Holding bv (KvK 34265976) en Stichting Whyilovethisbook (KvK 62977202).

Abonneer je op de BoekenVips podcast, met je favoriete app. En heb altijd iets te lezen.

SpotifyPocketCastsApple PodcastsGoogle PodcastsAnchorBreakerStitcherRadio PublicSoundCloudOvercastBreakerCastBoxRSS

Recente Artikelen

Recente Comments

No comments to show.

Volg ons en heb altijd iets te lezen